hits

Dagens polske CrossFit-erfaring - "I-go-before-you-are-finished- så du ikke får noen pause-GO"

Siste WOD her i Gdansk i dag.  Tok turen på morgenen, og ble med på en "beginner"-time.  
I dag var det team-wod, og det var jo interessant.  Skjønte ikke helt hvem som var Coach i dag, da èn ledet oppvarmingen og en annen gikk gjennom WOD'en.  Men jeg spurte bare han ved siden av om han kunne forklare for meg, så det ordnet seg fint ;)  Det var litt mer.. eh, bare overkropper og mye svette i boxen i dag.  En del testosteron ute å gikk, kombinert med en noe mer militær tilnærming enn jeg er vant med.  Men det er jo egentlig bare gøy det og :)

Dagens:
TEAM 2 (you go, I go)

25 min AMRAP

5 rounds of Cindy:
5 pullups
10 pushups
15 air squats

Så, 
20 kettlebellswing
Run 1 round outside

Ja.  Når vi skulle varme opp, satte de i gang å løpe så jeg tror jeg fikk makspuls på første runde.  Haha.  Men, jeg klarte å følge med i svingene og fant meg en partner så vi kunne være team.  Vi planla økta, og hun startet.  Gikk fiiint de første 5 rundene med Cindy, også var det litt kettlebell og ut å løpe.  Da var jeg sykt andpusten, mens Marta løp i snakke-tempo.  Så, da måtte jo jeg prate litt og.  Selv om jeg trodde lungene skulle vrenges.  Hun var i rimelig god form, og etterhvert gadd hun ikke "you-go-I-go".  Det ble mer "I-go-before-you-are-finished- så du ikke får noen pause-GO".  Jeezez.

Jeg kunne godt vært i litt bedre form kjenner jeg :p  Fikk uansett en skikkelig bra økt i dag! Og Marta fortalte meg på vei ut at det var rimelig "easy" for henne, men det gjorde jo ikke noe, for hun trente bare litt for gøy innimellom. Hun var veldig hyggelig altså, pratet masse med meg og hjalp meg med å forklare hva coachen sa.  Hun var ganske tålmodig og, men når man er utslitt så bare.. 
Èn av dagens blemmer.  Klarte å gi meg og gå over til roing i ringer før det ble sår! Flink jente :D

Etter treningen tok jeg en tur innom et lite spisested rett ved som heter "House of Protein".  Der selger de et stort utvalg proteinrike retter! Jeg valgte proteinpannekaker med peanøttsmør og gresk yoghurt, jordbær og blåbær med grapefruktjuice til.  For et genialt konsept! 

Så tok jeg en tur til Sopot for å ligge på stranden og titte litt i den byen og :)

Nå skal jeg se Games live, yey!

#crossfit #trening #treningsglede #motivasjon #inspirasjon #gdansk #ferietrening #cindy #amrap 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivhverdagsliv

sivhverdagsliv

31, Røyken

Skriver om trening, aktivitet og innimellom hverdagslivet. Legger ut forskjellige treningsøkter jeg har gjennomført. Trener CrossFit på Asker treningssenter. Er opptatt av kosthold og ernæring. Gikk ned en del i vekt i 2013, og var modell i en kampanje for VG Vektklubb. (https://www.vektklubb.no/artikkel/siv-gikk-ned-25-kilo-i-mammaperm-23268246) Bachelor i sykepleie Videreutdannet spesialsykepleier, aldring og eldreomsorg. Master i klinisk helsearbeid. Straks ferdig med en bachelor i økonomi og ledelse, spesialisering regnskap Har en jente som er født i 2013. Kontaktinformasjon: mail: sivhverdagsliv@gmail.com, Instagram: siv_hverdagsliv.

Kategorier

Arkiv