hits

Siste løpetur

Da har jeg gjennomført den siste løpeturen her i Gdansk.  Den gikk ned til Gamlebyen og opp igjen.  Tenkte å ligge på puls mellom 150-170, og se hvordan resultatet ble da.  Hjemme pleier jeg å løpe i skogen, så det er gøy å prøve noe nytt.  Det er bortover stort sett hele veien, men merket det var litt slakt nedover, og motsatt tilbake igjen (selvfølgelig.. ).  

Var litt tungt å løpe, og måtte tenke en del på å holde tempoet oppe.  Noen ganger kan jeg tenke at jeg er i så god form, og når jeg først kommer ut så er jeg ikke det allikevel.  Så, dèt bør jeg kanskje jobbe litt mer med :p

Resultat:
9,05 km, gjennomsnittspuls på 153, og en gjennomsnittsfart på 6,57.  Det tok meg 1 time og 2 minutter.  

Jaja, da har jeg noe å gå ut i fra til neste tur da! Klarte hvertfall å holde puls-målet ;)

Så ble det frokost og strandtur :)

#trening #motivasjon #inspirasjon #cardio #løpetur #crossfit #gdansk #ferietrening

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivhverdagsliv

sivhverdagsliv

31, Røyken

Skriver om trening, aktivitet og innimellom hverdagslivet. Legger ut forskjellige treningsøkter jeg har gjennomført. Trener CrossFit på Asker treningssenter. Er opptatt av kosthold og ernæring. Gikk ned en del i vekt i 2013, og var modell i en kampanje for VG Vektklubb. (https://www.vektklubb.no/artikkel/siv-gikk-ned-25-kilo-i-mammaperm-23268246) Bachelor i sykepleie Videreutdannet spesialsykepleier, aldring og eldreomsorg. Master i klinisk helsearbeid. Straks ferdig med en bachelor i økonomi og ledelse, spesialisering regnskap Har en jente som er født i 2013. Kontaktinformasjon: mail: sivhverdagsliv@gmail.com, Instagram: siv_hverdagsliv.

Kategorier

Arkiv