hits

Fridagen som ikke ble helt fridag alikevel

I dag tenkte jeg å sove lenger, pakke sammen tingene mine og reise til flyplassen.  Men så er det jo byggearbeid utenfor her da, og de startet presis 6.30 i dag igjen.  Da fikk ikke jeg sove lenger, derfor ble det en joggetur på morgenen.  Fant også et tips på Hilde sin blogg, om at Spotify kan hjelpe til å holde jevn takt på løpeturen! Så da måtte jeg jo teste det ut.  

Med musikk som holdt takten for meg var det diggere å løpe enn i går.  Dessuten var det skikkelig fint vær, deilig temperatur, nytt sted, ny musikk.. Ja, det lå litt mer til rette for at jeg skulle kose meg mer, da :p

Gjennosnittlig puls:151 
Distanse: 6,89km
Pace: 6,56

Altså, samme pace som i går, men litt lavere gjennomsnittspuls.

#trening #ferietrening #motivasjon #joggetur #crossfit #inspirasjon #spotify #sommertrening 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivhverdagsliv

sivhverdagsliv

31, Røyken

Skriver om trening, aktivitet og innimellom hverdagslivet. Legger ut forskjellige treningsøkter jeg har gjennomført. Trener CrossFit på Asker treningssenter. Er opptatt av kosthold og ernæring. Gikk ned en del i vekt i 2013, og var modell i en kampanje for VG Vektklubb. (https://www.vektklubb.no/artikkel/siv-gikk-ned-25-kilo-i-mammaperm-23268246) Bachelor i sykepleie Videreutdannet spesialsykepleier, aldring og eldreomsorg. Master i klinisk helsearbeid. Straks ferdig med en bachelor i økonomi og ledelse, spesialisering regnskap Har en jente som er født i 2013. Kontaktinformasjon: mail: sivhverdagsliv@gmail.com, Instagram: siv_hverdagsliv.

Kategorier

Arkiv