hits

Olympiske løft

I dag var det workshop i olympiske løft på ATS. Jeg hadde gledet meg såå mye, men med treningsforbud så måtte jeg senke forventningene til egen innsats.

Derfor ble jeg gledelig overrasket over mye teori, en "med-redusert" (😜) som jeg kunne løfte lettere sammen med og en coach som er bedre på å se når nok er nok for min del enn jeg er selv☺ Da blir jeg både motivert til videre innsats og trygg på at jeg tåler det jeg legger på av vekt!

Det ble et skikkelig bra kurs, med masse teknikk-terping på clean&jerk og snatch😊 Koste meg hele tiden, og gleder meg allerede til neste gang!

Etterpå ble det lek meg Ingrid ute, litt klatring i lekestativ og forsøk på et par pullups. Ikke så lurt, så tok det egentlig fint med ro etterhvert😅

#olympiskeløft #trening #motivasjon #inspirasjon #askertreningssenter #snatch #clean #workshop #sterkejenter #crossfit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivhverdagsliv

sivhverdagsliv

31, Røyken

Skriver om trening, aktivitet og innimellom hverdagslivet. Legger ut forskjellige treningsøkter jeg har gjennomført. Trener CrossFit på Asker treningssenter. Er opptatt av kosthold og ernæring. Gikk ned en del i vekt i 2013, og var modell i en kampanje for VG Vektklubb. (https://www.vektklubb.no/artikkel/siv-gikk-ned-25-kilo-i-mammaperm-23268246) Bachelor i sykepleie Videreutdannet spesialsykepleier, aldring og eldreomsorg. Master i klinisk helsearbeid. Straks ferdig med en bachelor i økonomi og ledelse, spesialisering regnskap Har en jente som er født i 2013. Kontaktinformasjon: mail: sivhverdagsliv@gmail.com, Instagram: siv_hverdagsliv.

Kategorier

Arkiv