hits

Belønning for innsatsen!

Det siste 1,5 året har jeg gått på timer i olympiske løft, og det siste året har det skjedd veldig lite på det området. Har ikke fått vært med på alle timene jeg har villet pga diverse skader, og det har stått dårlig til med fremgangen. Det ødelegger også litt for motivasjonen. MEN, i dag løsnet det igjen! 
PR med 5 KG! På Clean&Jerk.  Jeg er SÅ glad, det var virkelig gøy! Først 1 kg over forrige PR, så 2 kg opp, så 2 kg til. Der kom motivasjonen litt tilbake igjen, gitt ;) Tror jeg har skjønt bevegelsen!

(bare fordi.. happyface)

DAGENS

EMOM 16
2 Squat Clean + 1 Split Jerk

Startet på 35 kg (ca 60%) og jobbet meg opp til 50 kg på siste.

10 min
(så mange forsøk du vil)
Squat Clean & Split Jerk

50kg
54kg
58kg
60kg
62kg

Woopwooop :D 

#trening #treningsglede #motivasjon #inspirasjon #treningsdagbok #clean&jerk #olympiskeløft 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivhverdagsliv

sivhverdagsliv

31, Røyken

Skriver om trening, aktivitet og innimellom hverdagslivet. Legger ut forskjellige treningsøkter jeg har gjennomført. Trener CrossFit på Asker treningssenter. Er opptatt av kosthold og ernæring. Gikk ned en del i vekt i 2013, og var modell i en kampanje for VG Vektklubb. (https://www.vektklubb.no/artikkel/siv-gikk-ned-25-kilo-i-mammaperm-23268246) Bachelor i sykepleie Videreutdannet spesialsykepleier, aldring og eldreomsorg. Master i klinisk helsearbeid. Straks ferdig med en bachelor i økonomi og ledelse, spesialisering regnskap Har en jente som er født i 2013. Kontaktinformasjon: mail: sivhverdagsliv@gmail.com, Instagram: siv_hverdagsliv.

Kategorier

Arkiv